Partner

SZERVIZ

Az ügyfél kiszolgálása a gép kiszállításával nem ér véget, a gépek üzemelése a legfontosabb. Ezért társaságunk nagy hangsúlyt fektet a szervizre. Az üzembiztonság, a gyári előírásoknak és a Magyar jogszabályoknak teljes mértékben megfelelő karbantartást igényel. Ezt a minőséget nálunk egy olyan szakembergárda biztosítja, amely a gépek teljes körű ismeretének birtokában van, és minőségi munkát tud nyújtani elérhető piaci árakon.
Ezzel együtt még a legjobb gépeken is előfordulnak eseti meghibásodások, káresemények, ilyenkor a legnagyobb veszteség a munkaidő kiesése. Célunk ezen veszteség minimálisra csökkentése. Úgy kell dolgoznunk, hogy az ügyfelünk azt érezze, számunkra fontosabb a probléma, mint számára. Ehhez nyújt segítséget szerelőink tudása és rutinja , valamint remek alkatrész ellátottságunk és raktárkészletünk. Szervizünk folyamatos rendelkezésre állásával bármikor történjen is a meghibásodás, mi azonnal foglalkozunk a probléma mielőbbi kijavításával.

Saját bérparkunk gépeinek javításán kívül végfelhasználók gépein is végzünk javításokat, karbantartásokat. Azon ügyfeleinkkel, akivel karbantartási szerződést kötöttünk, hibabejelentés esetére beavatkozási időkorlátot vállalunk. Ezáltal ha váratlan meghibásodás történik, nem kell vállalkozót keresni a munka elvégzésére, hanem biztosan tud számolni velünk.

Általunk eladott gépek esetében az esetlegesen előforduló garanciális ügyintézéseket is mi intézzük, ami a gyártókkal való napi szintű kapcsolattartás miatt gördülékenyen történik.

Telefon: 30-370 7129

Budapest, Soroksári út 150.
berkosar@berkosar.hu

Vissza a kezdőlapra!